På väg mot Larvik

Ohoj! Nu sitter jag hos mamma och pappa och dricker kaffe i min ensamhet. Väntar på mamma som ska skjutsa hem mig så jag kan packa ner det sista inför Larviksresan! Har hunnit med lite shopping mellan jobbet och kaffet. Lite smink på Make-Up store och en stegräknare inför den stooora tävlingen som kommer påbörjas på måndag! (Så Hanna och Elin, nu är jag redo! :) ). Halvdag på jobbet idag men jag hann ändå med att jobba massa. Fortsatt med ekonomiskt bistånd och lite samtal. Lunchlådan hanns inte med idag så fick äta den på bussen.

Snart ska jag som sagt åka mot grannlandet. Hoppas på bättre väder än här, där det regnar :( Hoppas också på att komma hem utan brutna ben och avvridna knän. Sofia har ju plockat med sig en läkarväska iallafall så det löser sig nog!

Förresten var jag på sjukhuset igår och tog blodprov (är ju lite av en hypokondriker så inbillar ju mig altid att jag är sjuk.... usch...vad jobbigt det är :/ ... ). Hur som helst så fick jag provsvaren idag och jag var lika frisk som jag brukar va.... usch att jag inte kna sluta med det här. Blir ju bara jobbigt för mig själv :(

Nä nu ringde mamma, dax att åka snart! Uppdatering efter helgen! Med en cup-vinst i bagaget =P

Stegräknartävling!!

Ojoj oj...nu gäller det att ta fram vinnarskallen!! Jag, Elin å Hanna ska ha stegräknartävling som påbörjas på måndag och avslutas 11 december. Vinnaren blir bjuden på middag av förlorarna =) Jag hade ju hoppats på att tävlingen skulle börja redan nu då jag ska på innebandyturnering under helgen men icke... det gick mina kära vänner inte på... de tyckte det var orättvist. Säkert rädda att förlora. Känner redan nu att det kommer bli tufft. Hanna är ju hemmafru under sommaren medan Elin och jag sitter (och då menar jag verkligen SITTER) på Soc. Hur många steg går man där inne tro? tja... de tjugo mellan mitt  kontor och kopiatorn kanske :/ Hanna har ju all tid i världen och ta milslånga prommenader. Men men.. tar igen de steg i höst =P Sen kan ju tilläggas att Elin har hund så hon MÅSTE ju gå prommenader! Å vad har jag? En lat Molly som man får släpa runt kvarteret i kopplet (=max 200 steg..brr...). Jaja det kommer gå toppen och jag kommer vara såååå vältränad lagom till julbordet :D Som ni säkert förstått tillbringades kvällen tillsammans med Elin och Hanna hemma hos Hanna. Hon hade bakat tre sortes muffins som var supergoda!!

Nu är jag hemkommen och påbörjade min packning inför Larviksresan! La fram lite underkläder och sen blev det tråkigt.. datorn lockade mer! njae...kanske ska fortsätta! Trevlig kväll!

wehuuu!

Åh vad kul det är att jobba!!! Får man säga så? Eller ska arbete vara tråkigt?! Socialtjänsten är iallafall toppen! :D Är så fruktansvärt glad att jag fick den här chansen!! Vilken ära! Idag har jag gjort min första riktiga arbetsdag. Är minsann ingen praktikant längre. Dock tyckte inte min dator likadant för jag var kickad ur systemet (igen!) Tur att C fixade till det snabbt för en dator behöver jag ju! Började med morgonmöte där det bjöds på bullar! Tackar man ju inte nej till en måndag morgon. Efter det var jag sysselsätt. Det är ju bra att de sätter mig i arbete, så man får göra lite. Fick mitt anställninsavtal också och där står det "För närvarande placerad vid: socialnämnden socialchef"! Jo, jag tackar, socialchef är ju en fin titel :D Inte mig emot... =P Har även fått lite intro i ekonomiskt bistånd idag för det ska jag syssla med. Svårt men det ska nog gå bra! När arbetsdagen var slut hade jag tur och fick åka bil hem med M som skulle till Linköping!

Kvällen tillbringades med Louise! Vi fikade på Leo och jag åt en riktigt kladdig kladdkaka, gött! Sen åkte jag hem och lagade matlådor så nu har jag mat NÄSTAN hela veckan. Nu har jag smällt i mig lite vindruvor och tror nästan att det är dax att gå och lägga sig. Blir ju tidig morgon imorn!

Imorgon är det dax!!

Dax att börja jobba! Wehoo, är taggad!!  (om man bortser från att gå upp 5.30 så..) Ska bli helkul! Kul å träffa alla igen! :)

Igårkväll var jag och Emma och fikade och kvällen avslutades med en öl på NH! Och nachotallrik och klyftpotatis! Var skapligt mätt efter det med tanke på att jag smällt i mig en enorm kladdkaka på george´s innan :P Men gött var det!

Imorse var det frukost, morgonprommenad, en till frukost, gym med camilla, lunch och sen bar det av för att möta upp Lottie! Vi köpte frukt och gick sen hem til mig och gjorde fruktsallad! GOTT :D Vi kollade på film också, en romantisk kommedi, the wedding date, bra film faktiskt! Åh just de, har tvättat 5 maskiner idag!! Insåg att man inte kan köpa nya kläder när de gamla är smutsiga... något som jag tidigare gjort.. hehe..

När räkan gått hem kom mamma och pappa förbi med mat till mig och pappa passade på att laga min klocka, superbra! Så har jag passat på att städa, laga matlåda och göra frukostmackan till imorn så.... SOC NU ÄR JAG REDO!! :D

armband och örhängen

jopp, jag lyckades minsann skapa två armband och ett par örhängen igår, inte illa! Men...hmm...tålamodet tryter ju ibland, det kan jag ju inte neka till.... värsta pysseljobbet. Motorikträning på hög nivå! :) Men kul var det! Alltid roligt att se resultat =)

Nu ska vi snart på Klaras student och jag gick upp tidigt för att fixa håret med min nya trippeltång... och det var nog tur det... för gaah, vilken lång tid det tar :/ Verkligen ingenting man sätter igång med om man har bråttom! Och dessutom var det svårt att göra på sig själv... jaja.. nu är det ju lockigt iaf så vi får hoppas att det inte regnar i finspång!

Imorn ska jag träffa räkan! Kul :)

Min nya hobby

Nu är jag hemkommen från stan. Jag, camilla och ia lunchade. Jag åt pastasallad med mozarella soltorkade tomater och parmaskinka (som jag inte tyckte smakade parmaskinka :S) Gott! Efter det bar det av till Lotta design där Ia och jag köpte pärlor så ikväll blir det smyckestillverkning på hög nivå!! Kul, hoppas man är lite estetiskt lagt =)

Nu är jag hemma och firar pappa. De tre grabbarna grus är också här och lever rövare! 2 av dem iallafall, Love ligger mest och sover. Köpte en body till honom på stan idag, av märket Villervalla, gulligt =)
Har precis ätit jordgubbar och snart är det dax för kaffe och tårta! Hörs sen!

Jag är bättre än Astrid! :)

Jag uppdaterar faktiskt mig blogg oftare än vad hon gör nuförtiden! Cred till mig =)
Det blev inget gym för mig imorse....Mer frestande att ligga i sängen när det är sånt här #3%&&"-väder! :( stackars studenter säger jag bara... åka runt på flak när det är så här grått ute.. :(

Nu ska jag iallafall till stan för att luncha med Ia och Camilla! Sen blir det släktkalas och fira pappa som fyllt år! Måste beställa linser också ja... just det..

Där rök min plan...

... idag orkade jag faktiskt inte gå min timmesprommenad... så jag struntade i det! Har lite dåligt samvete men äsch då.. jag har gjort massa annat bra idag! Bl.a städat och rensat min garderob. Så nu är två maxipåsar utsorterade och det blev plötsligt massa plats för nya kläder :D

Imorse var jag hos frissören. Hon har tunnat ut håret massa så nu kan jag äntligen ha det utsläppt utan att svettas ihjäl! Underbart! Sen var mamma och jag en sväng på stan och kollade på studentpresent till Klara, så nu är det avklarat. Mq hade 50 % också så det blev en scarf till mig!

Ikväll hade jag slagit mig ner med te, naturgodis och filmen mamma mia! Sen ringde Emma och vips... så var jag nere på stan. Emma, Maria och jag tog en prommenad och sen gick vi hem till Emma. Hon hade nämligen varit i Motala idag och inhandlat våran efterlängtade trippeltång!! Så nu har jag fått med den hem + blivit lockig i håret! Min nya bästa vän! Köpte dessutom nån spray hos frissan så vi hoppas att resultatet håller lite längre än vad det brukar på mitt hår!

Nu ska jag sova! Får se om jag orkar till gymet imorn! Maria skulle ju på body pump imorn vid 7 så då kan väl inte jag va sämre och ta mig till gymet runt 9? jaja... vi får se...

Utvilad!

Åh vad jag har sovit gott! Va länge sen jag kände mig så här utvilad :D
Det kanske var sömnpiller i min å Camillas marängsviss igår!
Nu ska jag iallafall bege mig till frissören och efter det blir det stan för att kolla efter en studentpresent till Klara!
Sen såg jag att MQ tydligen hade rea också...farligt....

Träning

Jag måste nog säga att jag faktiskt har lite pli på mig. Jag ska ju gå minst 60 minuter per dag och det har jag lyckats hålla i typ 5 dagar nu, imponerande! Dessutom har jag och Camillla varit på gymet idag så u är jag helt mör i armarna. Men skönt är det :D Annars då? Har hunnit med en sväng på stan och hetsshoppade två t-shirts på gina tricot, nöjd! Sen skulle jag till optikern men de hade LUNCHSTÄNGT mellan 13- 14...hallå?? Affärer i Sverige har väl inte lunchstängt? Har aldrig varit med om det...bara utomlands när det är siesta...hmppf...jaja, får väl göra ett nytt försök imorn!

Sov hos mammy o pappy inatt. Pappa fyller ju år idag så jag tänkte ge honom frukost på sängen. Men när jag kom ner i köket satt han redan där och drack kaffe. "grattis pappa"-sa jag. "Ja visst ja, jag fyller ju år idag"-sa han. Hur man kan glömma något sånt? Skulle jag aldrig göra =P Det hela slutade med att jag och pappa gav mamma frukost på sängen istället :)

Kvällen har tillbringats i Lambotown med Camilla + familj. Vi har ätit god mat och marängsviss och naturgodis så nu är magen på gränsen till att sprängas!! Men gott var det!

Imorn ska jag upp tidigt! Klipptid, hurra!!! Hoppas på ett bra resultat! För övrigt börjar jag se fram emot innebandycupen över midsommar sjukt mycket!! Kul ska det bli!! :D

Måndag

Goddag! Nu har jag börjat måndagen med en prommenad på 1h och 10 minuter! Duktigt, eller hur?! =) Tänkte fortsätta i den här takten och sen lägga på lite löpning nästa vecka. Kan ju inte börja med hårdträning =P Sen kommer ju Camilla till Linköping också och då tänker jag att det blir några vändor till gymet också! (Jag har gymkort men går bara dit typ en gång var tredje månad när Camilla kommer hit från Karlstad...haha...)

Nu ska jag laga spagetti och Köttfärssås och sen kommer Rindi hit. Vi ska till gamla Linköping och sen fika på Café Berget, toppen :D

Förresten fick jag mail om att jag kommit in på ledarskapskursen på Gotland! Men tackade nej.. Hinner och orkar inte jobba heltid i 8 veckor och dessutom plugga. Nån måtta får det va! Den kursen kan läsas senare :D

Helgen över

Första helgen på min veckas långa semester avklarad. I fredags var Emma och Anni på besök hemma hos mig. Vi drack Cola, ät chips och paj och kollade på film. Riktigt lugnt med andra ord =) Filmen som erbjöds var "tretton" och jag kan väl inte påstå att det var den bästa film jag sett... trettonåriga tjejer som drack sprit och knarkade...kul kul..

På lördagsmorgonen vaknade jag med ett ryck, kollade på klockan och insåg att jag skulle träffa Emma och Anni igen om ca 30 minuter...gah...hoppade upp ur sängen, vilket resulterade i huvudvärk resten av dagen, mycket lyckat! Hur som helst så var det ju nationaldagen så vissa affärer var stängda (systembolaget bl.a.) men jag lyckades shoppa lite ändå på HM. I och för sig mest tråkiga grejer...Deo, mascara, ögonskugga, leggings.. Sen träffade jag en arbetskamrat på HM som också var på shoppingjakt! Efteråt åt jag middag med mamma på växthuset i trädgårdsföreningen och min hamburgare var visserligen god men inte värd 140 kr. Lång tid tog det att få den också...

Sen åkte jag och mamma till ikanohuset och jag hittade en kjol, strumpor och ett linne. Sen träffade jag på min arbetskamrat igen (på HM även denna gång =P) så hon hade tydligen också förflyttat sig till tornbyområdet!

Lördag kväll tillbringades hos Emma och vi åt pizza och drack vin. Mycket trevlig kväll =)

På söndag kom min faster och farbror på besök från Dalarna så dagen har tillbringats hos föräldrarna. Jag har gått två långprommenader (måste träna upp mig inför innebandycupen över midsommar), röstat (det var inte lätt att hitta dit kan tilläggas.......), hälsa på morfar och ätit! Ost, kex och vin! =) Sen kan jag ju även berätta att jag skulle köpa öl i mataffären (kom ihåg att det är 18årsgräns) jag hde glömt mitt leg hemma och var på gränsen till att bli nobbad... men jag log nog tillräckligt övertygande så det gick bra ändå! 18 år...pööh :(

NU har jag köpt en tidning och ska ta ett bad.. skönt att ha en förslappad söndag :D

Sommarlov och sommarjobb

Jag har fått sommarjobb på Soc!! Weehuu :D Verkligen jättekul!!! Nu blir det i och för sig inte så mycket ledighet och sommarlov men en sån här chans kan jag ju bara inte missa :D 8 veckor ska jag va där, så det blir ju iaf 2 veckors lov! Bättre än ingenting!!

Nu sitter jag hemma hos mamma å pappa. Bror + familj är här på besök men de gick till lekplatsen så nu är det lite lugn och ro här =P Ska till stan å hämta ut mina linser men swedbanks hemsida verkar ju inte fungera så jag lyckas inte föra över några pengar... :(

Helg nu iaf, skönt! Å sen en veckas semester, hoppas på fint väder bara! Inte sånt här äckelväder det är idag... usch...

RSS 2.0