Nu är jag bitter.....

alltså... hur svårt ska det va? Imorse, vaknade upp kl 05.29. ÅÅÅhh, en minut innan klockan BRUKAR ringa...Men idag är det lördag å då ska man få sova... minsann.... efter mycket snurrande i sängen lyckades jag ändå somna om och sov till (hör och häpna!!!..) kl 7.30 :D SOVMORGON!!! ...not...
Så alltså " när man vill sova får man inte och när man får sova kan man inte"...brrr,...

Nåja, det här ska väl inte få förstöra dagen antar jag :D Snart ska jag åka till sporthallen och träffa Jonas. Han ska trycka våra PÄRLSoCeR-tröjor, nice, hoppas det blir rätt =)
Ska hinna med en sväng på stan också! Det är ju piratfest ikväll + sittning och jag saknar ett öga!

Sen i eftermiddag bär det av till Norrpan där det nalkas konsert med SKÖN som firar 10 år! Ska hejja på mina klasskompisar då ;)

Och ikväll är det ju som sagt sittning och sen spring break, eftersläpp! Ska bli kul. Men en teknologsittning.... hmmm...hur går en sån till tro? Hoppas på att de e samma sånger iaf ;)

Ikväll är de FCfesten också men jag hade ju redan bokat in mig på sittning när fröken Ass hörde av sig och undra om jag skulle gå .. :( Det är som hon säger, jag ska inte planera så långt i förväg! Men spring break blir nog kul de med :D

Idag har jag förresten ätit stekt ägg till frulle, mums. Å när jag skulle brygga kaffe upptäckte jag att filtret som jag använda förra fredagen (när ja bryggde kaffe förra gången) satt kvar i bryggaren. Det var grönt! Det är ingen ordning på mig.... så nu luktar det mögel hemma :/


Nu ska jag borsta tänderna!


åh..varför får jag inte mitt svar från Kvinnohälsan förresten....två veckor för sent :S och Louise fick ju sitt för en månad sen, trots att vi gjorde det samtidigt...bådar det gott?


En bild också kanske på oss!


Kryssning och Folåsa

Hej hopp!
Nu är jag hemkommen från festeristkryssningen. Eller rättare sagt, jag kom hem i måndags kväll (kändes som natt). Kul var det iallafall :D Men huh vad dyrt det är att äta på båten :S 163 spänn för en hambugare med pommes å läsk. Är det studentpriser tro? =O Vi var typ ensamma på båten kändes det som, inte många fler iallafall men det gjorde inte så mycket, vi hade skoj ändå! Orkar inte skriva så mycket, ni får kolla in facebook ist. En bild säger mer än 1000 ord =P

Idag har jag varit på Folåsa behandlingshem på praktiken. Var massa föreläsningar o så, intressant! Å så fick man gratis mat också å det är ju inte helt fel!

Ikväll har jag en sån där nyttig dag som inte är alltför kul. Tvätt, disk, städ, matlådelagning m.m m.m m.m...stön.. :( Men de är ju alltid bra att få gjort jallefall! Nä, nu kurrar magen, kanske ska sätta igång med maten!

Ut på öppna haaaav!

Varför måste man vakna så tidigt när man väl får sova? Tror jag å Rindi vaknade kl 8... känner mig inte ett dugg utvilad :( Nåja.

Gårdagen var iallafall jättekul! Jag började med att sälja mina fem biljetter till ELINpiaden så jag gick 300 kr plus, det blir tax free på kryssningen idag då! ;)

På kvällen var det födelsedagskalas hos Gustaf. Mycket trevligt. Kul med hemmafest för en gångs skull. När det började bli sent gick nästan alla ut men jag å rindi var trötta och hungriga så vi köpte pizza och gick sen tillbaka till gustafs korridor där vi åt med markus, leif och gabriel. När man senare höll på att somna i soffan insåg vi att det nog var dax att dra sig hem och sen var de skönt att stupa i säng :)
.
Nu har jag varit på en prommenad med Hanna å Hugo. Lille hugo-vovven blev överlycklig att se mig, helt galen faktisk. Härligt att va poppis :D Snart ska ja å rindi gå hem till hanna för glass på balkongen och därefter blir det nog lite förfest med 3cant.

Å sen äre kryssning!!!! Weee :D

uff... jag behöver mer sömn

Oj vad vi slet igår.. haha.. första passet: Bankomatbaren, andra: shotbaren, tredje: Glasplock, fjärde: guasqen-baren, femte: bankomatbaren. När kvällen var slut var jag helkladdig av öl och sprit, och inte orkade jag duscha när jag kom hem heller ;) Nåja, det var roligt, om man bortser från städningen då jag praktiskt taget höll på å döööö av utmattning. Å inte blev det bättre av att alla miljoner glas var tvugna att torkas superduper-noga och varje minsta liten droppe vatten skulle bart. Annars kunde de minsann mögla!! :(

Kom hem kl 5 och då stupa Rindi och jag isäng. Måste ha somnar inom nån minut, skönt :D
Gick upp 10 imorse dock, kunde inte sova mer så nu känner jag att de är da för en power-nap! Har hunnit med en sväng på stan idag också. Köpte nån konstig grej man kan ha i håret men den funkar inte så bra..hm... man kanske måste ha lite bättre teknik.

Nu har jag iallafall hunnit med att äta lite lasagne hemma hos mammy å pappy och nu bär det vidare till soffan. Ska på kalas ikväll hos gustaf som fyllt år, ska bli roligt. Å sen är de ju kryssningen imorn :D

-Hej!

Kaffe-paus!

Hoj hoj, nu har vi kaffepaus. Har varit på Kårallen och burit bord, stolar etc. Sen bar det av till Donken. Big mac, pommes, chili-cheese och glass :D  så nu är jag såååå mätt!! urk... Å om en timma är det dax att dra igen. Bar å liknande. Jobb till kl 3 inatt å sen städning. Kommer va skapligt fräsch imorn :)

Nä nu vill Louise kolla facebook!

I väntan på Elin..

Hej hopp! Nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma hit, men de lär nog dröja ett tag. Hon är säkert kvar på sin praktik! (nu ringde hon precis å sa att hon missat tåget, så nu får jag vänta ytterligare en timme..heh..) Jag smet iallafall en halvtimma tidigare idag, det tyckte jag att jag var värd =) Idag har jag tagit ett steg närmare mot mitt liv som kontaktperson. Kankse blir en snabbutredning på mig då, vi får väl se!

Ikväll kommer som sagt Elin hit. Vi ska äta fetaostbiffar, klyftpotatis å tsatsiki.

Svävar på små rosa moln :D

Tack snälla skatteverket för skatteåterbäringen!!!!!! Där räddades min sommar kan jag ju säga, wehhooo!!! :D
Idag har varit en bra dag. Jag har skrivit två förhandsbedömningar på praktiken och gjort en annons som nog kommer ut i corren! Vad jag är duktig!! :)

Sen har jag hinnit med några prommenader också så då var dagens träning avklarad. Pappa ringde å tyckte att jag skulle köpa en extrasäng så vi begav oss till IKEA och gjorde nog världens snabbaste besök. In-ta en säng-ut (ja..och betala också då, men det gjorde inte jag ;) ). Så nu kan jag ta emot ännu fler nattgäster, hurra!

Nu väntar jag på Lisen grisen som ska komma hit och äta. Så potatisen, morötterna och löken är  i ugnen och bara väntar på att bli uppätna!

Härligt väder idag förresten, det gör mig på bra humör!

Då var tisdagen avklarad då

Upp tidigt...uh...alltid lika svårt att komma upp på morgonen, speciellt när man har haft "lov" :) Väl framme på praktiken var jag jättehungrig!!! Magen måste töjt ut sig rejält under påsken, för den timmen innan man fick äta frulle kändes evighetslång!!

Annars då? Idag har jag skrivit förhandsbedömningar och haft samtal. Det gick bra. Har funderat lite på att bli kontaktperson. Typ träffa ett barn eller ungdom ca två gånger i månaden. Det kan va kul! Å säkert en bra merit också! Men var? Linköping eller Kisa...det är frågan?!

Åt min wook idag och den var god så jag skänker en tacksam tanke till camilla :)

Efter praktiken bar det av hem till Linköping igen för en date med Rindi. Vi skulle till Eleonoragruppen på föreläsning om anhöriga till missbrukare. Men åååhh, hur jobbigt är det inte att lyssna till någon som säger ett ord i varenda mening (jag har glömt vad ordet var =P haha...) Det vor gott med fika iallafall så det blev en välbehövlig prommenad hem sen.

Å inatt har jag en nattgäst. Rindi har placerat sig i soffan framför DH och jag bloggar. Socialt av mig =P men jag måste ju hålla Ass uppdaterad..hehe..

Förresten!!! Imorn får jag antagligen min deklaration som jag har längtat så mycket efter :D Den har legat kvar på skatteverket ett tag nu eftersom mitt lägenhetsnummer tydligen var borttappat!! :( Illa... Tack vare folkbokföringens misslyckande fösvann även min kallelse till allergicentrum så nu får ögonen rinna lite till, hurra....

Nä, nu ska jag sällskapa Grindin , bye!

Resultat

Det gick ju helt okej, förrutom att en bild blev mycket större. Men man kan ju inte lyckas med allt :D

Kort

Hmm... nu ska vi se om det går att lägga upp kort! Måste ju experimentera lite nu i min nya blogg =P

Mina matlådor, skapade av wook-pannan jag fick av Camy!


Bjuder på en från påsk-firandet också =)

Jag och grabbarna grus!


Ska vi se hur det blir när man sparar då... fortsättning följer...

åh, jag vill vila...

Shit vad jag är trött! har flängt omkring hela dagen och nu vill jag bara lägga mig i soffan...men icke.. måste köra hem bilen till föräldrarna, pust..

Har iallafall  varit en sväng på Maxi och storhandlat. Sprang bokstavligt förbi "leksakerna" i början av affären.  Brukar ha en tendens att köpa massa onödigt där som bara slinker ner i påsarna, men idag var jag duktig. Inget onödigt inhandlades  :D

Sen har jag invigt wookpannan jag fick av Camillass i inflyttningspresent. Den var strålande :) Ska se om jag lyckas lägga upp en bild på min mat sen. Den ser dock inte så färggrann ut har jag märkt, men det borde väl va smaken som räknas?! Eller..

Jag har iallafall lärt mig en sak idag. När man har varit och handlat ska man inte snåla in på parkeringspengarna. Bättre med en plats närmre lägenheten. Va ingen hit att släpa tunga påsar låååångt för att man inte vill betala 5 kr... haha...

Nääääeee usch

Är det inte typiskt?? Här har jag startat en ny blogg å skrivit ett rätt långt inlägg å vad händer? jo...allt försvinner... Nu blev jag genast på dåligt humör... Kanske borde lägga ner den här bloggen, innan jag ens hunit börja med den... buhuu...

Nåja, bara att ta nya tag. Som jag hade som rubtik på det försvunna inlägget "ny blogg, nytt liv".

Undrar hur länge den här bloggen kommer hänga med då. Misstänker att Ass tror att mitt bloggande kommer att hålla i ungefär en dag, men... ska försöka att inte besanna hennes misstankar =P

Idag har jag haft en sån där dag som inte är alltför rolig, men nyttig. Började med att åka till min lägenhet (har firat påsken hos föräldrarna). Lukten som mötte mig var inte nådig....hade visst lite gamla matlådor hemma som nu hade möglat...GOTT =)  Men efter en timmas diskande och russinfingrar var "Köket" återigen fräscht :D Hann med att vädra ut lite också...

Efter det bar det iväg till gymet, ja jag vet. Jag SA ju att jag startat ett nytt liv ;) Efter 1,5h hårdträning, åtminstone enligt mig, åkte jag hem till Camilla och fick en inflyttningspresent som var mycket Kina-inspirerad, haha.. En wook-panna, kina-kokbok, kinapinnar, massa mat, och en sån där stor sked med hål som man friterar vårrullar med =) wehoo, tackar Camelen, jag ska inviga den ikväll =) Å sen var det ju en gris med också... en sån där som högg Homer...hehehe....

Nä, nu ska jag fortsätta min fixar-dag! Dax att hoppa in i bilen å bege sig mot maxi för storhandling och burkpantande!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0