En helg i Peking

... och nej camilla... jag har inte åkt till riktiga Peking en gång till. det räcker med tre ggr och en mellanlandning på 16 timmar :)

I fredags efter Kisabesöket tog jag campusbussen till Norrpan. Skulle träffa Alexx och Rindi och ha fredagsmys. Var lite hungrig så funderade på om jag skulle svänga in på Donken men jag struntade i det. Och tur var väl det. När jag kom hem till Alexx hade mina toppen-tjejer lagat hemmagjord tomatsoppa med mozzarella i. ÅÅÅH vad god den var!! Till efterrätt blev det dumlemuffins med hallon. Mums! Kvällen tillbringades i soffan framför Let´s dance och solsidan (som iallafall jag och A tyckte va våldsamt roligt) hehehe... "jag börjar bli som Gunvald Larsson!!!" =P

På lördagmorgon blev det frulle och sen drog min "fru" till jobbet medan jag diskade hennes berg. Hann med ett FF-möte med lite skiftesplanering innan hon kom hem igen och då mötte jag upp henne på stan och vi köpte en present till M som vi skulle till på kvällen.

Hem. Paj- och salladslagning. Ombyte. Sen var det av till Marie för återträff med grupp J (reflektionsgrupp från ettan). Hade knytis så det bjöds på paj, sallad, bröd, snittar, chips, dipp och kladdkaka.. puh.. magen höll på att sprängas och när jag väl lagt mig ner i soffan efter maten så var det svårt att komma upp! Va en toppenkväll och de va kul att träffa alla igen, speciellt Elin och Elin som inte är kvar i klassen. Jag och Alexx hade planer på att gå på Karateklubben på Trappan på kvällen men då Elin körde bil hem till Linkan efteråt så var det mer frestande :) Skönt att sova hemma!

Blev imorse väckt av Camilla som skickade ett sms (och sen gick det givetvis inte att somna om). Hon kommer till Linköping idag och har match mot LIBK och jag ska självklart va på läktaren och supporta :D HEEEEJA SKATTKÄRR!!!!

Tror det är dax för morgonkaffet nu!

Sommarjobb!

Nu mina läsare har jag goda nyheter. Fick idag det glädjande beskedet att jag ska bli Socialsekreterare i Kinda kommun ytterligare en sommar :) Wehuuu! Blir väl samma arbetsuppgifter som förra året. Ekonomiskt bistånd, flyktingintruduktion, barnärenden, vuxenärenden (körkortsyttrande och LuL-yttranden) och kaffekokande :D Är överlycklig, ska bli superroligt!! Var i Kisa och hälsade på idag. M hade bakdag så till frukost bjöds det på hembakat bröd och chokladkaka. Var inte helt dumt :) Räknade ut att av de sex timmarna jag tillbringade i Kommunhuset åt jag tre av de timmarna. haha, hur ska det gå i sommar! Inte lika mycket kakor iallafall :)

Nu är jag hemma och vänder. Ska åka till Norrköping och ha fredagsmys med A och R. Imorn blir det FF-möte, återträff med reflektionsgruppen från ettan, ev Karateklubben på trappan och söndag innebandy i sporhallen. Fullspäckad helg med andra ord, jag gillar´t!

Igår var jag och ett gäng från klassen på [hg]. Joel Alme spelade och vi käka hamburgare och drack några öl!

Näpp, dax att gå till campusbussen! (ber om ursäkt för den kursiva stilen.. jag får inte bort den.. mycket teknisk jag vet..)

Fixardag!

Stöket hemma fortsätter! Idag har jag tvättat 6 maskiner, städat garderoben (och insåg till min förfäran att jag har 20 par brallor hemma...inte okej...de måste rensas!! Har även gjort hemmagjord Müsli efter R:s recept. Lyckades blanda ihop solroskärnor och pumpakärnor men jag tror det blev bra iallafall. Får provsmaka lite ikväll tror jag :)

Snart kommer L hit för att äta lunch och så ska vi jobba lite med P6 och London-resan. Måste skicka lite mail och så, så då får hon ställa upp med formuleringen på engelska ;)

Imorn börjar del 2 på kursen. Hoppas vi slipper Patton den här gången för jag orkar inte med den mannen längre... De två böckerna vi ska ha är iallafall lite tunnare så jag är hoppfull :D

Får se hur det här går

Försöker mig på att lägga upp en bild =)
 

Bakning

Har haft en sån där bra dag idag, då man fått lite gjort. Rensat ut massa papper från termin 1-5, städat, storhandlat, bokat tvättid, diskat, slängt skräp, bäddat rent m.m m.m. Sen har jag hunnit med o träffat A också. Va riktigt länge sen jag såg henne så de va kul =) Borde bli lite oftare, synd att man alltid säger så :S

Nu bakar jag muffins. Chockladmuffins med marianne-godischoklad-fyllning... oj långt ord :) De är i ugnen nu men de ser fina ut iaf. Blir en muffins och mjölk till kvällsmat och sen får vi se om jag orkar ta tag i min garderob. Den svämmar bokstavligen över. Får ju inte plats med mina nya kläder.. :/ Vilka problem.. =P Får se om något går att slänga/ge bort eller om det bara måste vikas!

Ledig imorn! Skönt! Eller hemmaplugg som de kallas. Då passar jag på att tvätta. Nä, dax att ta ut muffinsarna från ugnen, hej!

Utökar till "isolerad i Linköping"

Dagen började bra. Shopping!!! Weehuuu. Blev en jeansskjorta, en klänning/tunika/lång t-shirt (jag vet inte vad jag ska kolla den..), strumpor, en drös med smink och tre ringar från Dyrberg/Kern. De sistnämnda tackar jag mamma för ;) Åt också kina-buffé på Ming Palace och jag bokstavligen rullade därifrån. Men alltså, visst ska det ingå kaffe i bufféer??? Det gjorde det minsann inte. Stort minus.

Somnade en stund på soffan, tog sedan ett bad och därefter vad det dax att göra sig iordning för kvällen. J fyller år så hon skulle ha födelsedagsfest i Linghem. Jag och Hanna hade bestämt att vi skulle ses på stationen men när jag kom fram ser jag på tavlan att alla tåg är inställda. Och i samma stund ropar de ut i högtalarna och berättar att de inte ens har någon ersättningstraffik :/ Jaha!? Det var bara att ringa J och säga att det inte blev nån fest för oss. Som tur var gick iallafall trean mot Ryd så hem kom jag. Kul lördagskväll... :/

Jajja... vad är väl en bal i Linghem... säkert urtrist.. och tråååkig.. =P

Isolerad på 34 kvadrat

Det är snökaos ute!!! Och då menar jag storm!! Hoppas verkligen att bussarna går som de ska för jag ska shoppa idag. För att gå ner till stan är det inte tal om. Sen hoppas jag också att tågen går då det är födelsedagsfest i Linghem ikväll. Kan det inte bli bra väder nu? Snö i all ära men nu har jag fått nog. Det räcker, det är inte kul längre!!!! :@ Dessutom ska Johan åka till Stockholm idag så jag hoppas verkligen han kör försiktigt. Bläää.. nu är jag på dåligt humör!!

Nåja, en shoppingdag kan ju alltid höja upp humöret. :) Har suttit vid pianot lite och spelat Lasse Winnerbäck, min notbok är bäst :D Det höjer också humöret! Och Rent!! Nu är jag glad igen :D

Nä nu ska jag slänga på lite smink. Mascara är ingen bra idé idag ;)

Äntligen helg

Nyss hemkommen från Norrköping. Tentan gick bra (ovanligt att höra va Ass =P). Skulle faktiskt bli förvånad om jag fick U (så nu hoppas jag verkligen inte jag får det bara för att jag sitter och skryter nu) ;) De va inte lite grejer man skulle skriva om. Och allt var värt en poäng så har man missat nåt är det iallafall inga stora summor det handlar om. Ikväll blir det soffan och jag ska inte röra mig en meter. Är lite shoppingsugen så imorn blir det kanske stan :D

Nä! middags-tajm!

Dagen D

Idag är den dagen vi alla har väntat på. Tenta 14-18. Uff, jag som alltid brukar va trött efter lunchen. Hade varit bättre om tentan legar på förmiddagen.. Har iallafall bryggt morgonkaffet och sitter här och peppar. Ska hetsläsa in det sista och sen blir det 12-bussen till Norrköping. Igår bryggde jag för övrigt sveriges äckligaste kaffe. Vet inte vad felet blev men vidrigt var det. Funderade på om jag glömt lägga i filter men..nej..allt var i sin ordning.

Jag och Hanna har dessutom kommit framt till att statistik inte är logiskt. Hur kan 20% skillnad vara mindre samband än 3% skillnad? Speciellt när det står i boken: Ju högre skillnad, desto större samband! Nej nej, då ska man tänka höjdhopp. Ribban är lagd på 20% då det är vårt grundantagande. Når partialsambandet över ribban bekräftas vår teori. Borde det helt enkelt inte vara så att om parialsambandet INTE når över ribban, bekräftas vår teori? Nåja, ologiskt tänker jag. Men jag har lärt mig det. Hoppas hela tentan handlar om höjdhoppstekniker. Då kommer jag få MVG! Wish me good luck! :D

Dan före dopparedan

Finns det något bättre än morgonkaffe? Skulle inte tro så! Det bästa är nog i och för sig att dricka kaffet i skolan på föreläsningen men hemma vid köksbordet funkar bra det me =)

Ska snart iväg och träfffa H och B igen för att köra genrep inför tentan. Har Patton kvar att diskutera, det hanns inte igår. Hoppas H frivilligt tar fram sina hembakade muffins och kakor igen. Annars får jag nog påminna henne =P

Var på blomstertorget igår och köpte blommor. Tulpaner till köksbordet (som redan ser lite ledsna ut...vad är detta?), nåra pinnar där de snart kommer slå ut gula blommor (kommer ju inte ihåg va de hette :/) och lite blommor som jag planterade om i en kruka jag fick från Kisa. De blev bra, nu känner jag mig vuxen  =)

Ser fram emot helgen, ska vila upp mig lite efter några tunga veckor. Och på lördag är det födelsedagskalas för J, kul!

ä dax att dricka upp kaffet och gå in på It´s learning, tjao!

Tenta-pizza

Sitter här vid köksbordet och bläddrar förstrött i mina anteckningar... blä...Är ju 1000 begrepp, hur ska jag hinna lära mig dem tills på fredag? jaja, idag ska jag, H, B och A plugga tillsammans iallafall. Vi i pluggpakten ;) Blir nog bra att få diskutera lite. Kvällen ska självklart avslutas med den obligatoriska tenta-pizzan. Har ätit den två gånger tidigare innan tentan och första gången hade jag 0,5p från Vg och andra gången fick jag Vg, så vi får hoppas att min Hawaii för tur med sig även denna gång :)

En dag utan mobiltelefon

Vaknade upp imorse och såg att jag inte hade någon täckning på mobilen. Nåja, tänkte jag och stoppade mobilen i fickan för att vandra till campusbussen. När jag stod och väntade på bussen skulle jag skicka ett sms. Fortfarande ingen täckning. Insåg då att idag var dagen jag firade 10 dygn tillsammans med min nya mobil, och även 10 dygn tillsammans med Halebop då jag bytte abonemang i samma veva. Försäljarens ord ekade i mitt huvud "Halebop kommer skicka ett nytt sim-kort till dig för ditt gamla kommer tas ut bruk".... Ok, läget var alltså såhär: Telia hade plockat bort mig från mitt gamla sim-kort, och Halebop hade inte skickat något nytt... Uff... jag som är handikappad utan telefonen... och inte kunde jag ringa Halebop och klaga heller då jag inte hade nån telefon. Bra där!! Under dagen fick jag hanka mig fram genom lånade mobiltelefoner..

Var iallafall Socionomdagen idag. Jättebra =) Var med på de två första föreläsningarna. En tjej från Flyktingmedicinskt centrum var och pratade samt Philip Lalander, som vi har haft lite kurslitteratur av i tidigare kurser. Både föreläsningarna var till belåtelse! Fick gratis lunch av SKTF också. Trodde vi skulle få en baugette men det visade sig vara riktig mat, med dryck sallad och bröd. Gött :D Efter lunch så kände jag skolböckerna skrika efter mig så det blev en snabb-fika hos A och därefter bar det av hem med Campusbussen.

Mobilproblemet var fortfarande bestående så jag lyckades få tag i mamma så hon kom och hämtade mig. var ju tvungen att fixa en lånemobil. Försökte ringa halebop men de hade bara automatisk kundtjänst och hjälp via mail... pööh, så illa. Fick iallafall tag på Phone House där jag köpte mobilen och de skulle lösa det åt mig om jag kunde ta mig dit. Sagt och gjort. Brummade iväg till Ikano och där låg ett nytt sim-kort och väntade snällt på mig. Jag är nöjd. Fick behålla mitt nummer och alla nummer i telefonboken är kvar. Bra avslut på kvällen :)

Nu ska jag försöka motivera mig att plugga lite och efter det blir det dokumentär om en flicka som föddes med 4 ben och 4 armar! Hejs.

Måndag morgon

GRYMT trött men ska snart bege mitg till norrköping för lite föreläsningar. Längtar redan tills första pausen då det blir kaffe :D Har en känsla av att dagens föreläsningar kanske inte ger så mycket till tentan men jag tänker minsann åka ändå. Jag känner mig själv för väl. Skulle jag stanna hemma så skulle jag inte komma igång och plugga föräns kl 10 och hur bra är effektiviteten hemma? NJAA..skulle inte tro så!

Imorgon är det förresten Socionomdagen, kul!

Disney On Ice och Kärleksfesten

Har fått en riktigt Disney-Dos, trots att jag bara såg 45 minuter av showen. När vi kom dit var det självklart dax för shopping av diverse ätbara saker. Popcorn 95 kr, sockervadd 95 kr och godis på det. Puh.. vilka priser de tar ut!! Tur att man fick en plasthink (till popcornen) och en blundermössa (till sockervadden) på köpet. Och tur att jag skapp betala =P Vi hade jättebra platser på andra raden på parkett. Musse, Mimmi, Kalle, Kajsa och självklart Långben (som inte kunde hålla  sig på fötterna) hälsade oss välkomna och sen bar det av mot Lejongkungens hemtrakter. Än så länge allt väl. Efter Lejonkungen dök vi ner i havet och hälsade på Lilla sjöjungfrun. Dessvärre är ju bläckfisken Ursula med i den filmen och när hon kom in, det släktes ner och det hördes massa onda skratt över hela Cloetta Center, blev det för mycket för yngsta brorsonen. Jag förstår honom, är man tre år är sånt där lite läskigt. Det kom lite tårar men sen var det bra.  Oturligt nog var det inte slut här. Ursula kom tillbaka, i en annan skepnad, 5 meter högre och med en diameter på cirka 8 meter. En gigant med andra ord. Nu var det kört. Efter pausen stannade jag och fasters gulle-plutt utanför och klättrade på bänkar istället. Det var mer populärt och O var vid gott mod efter föreställningen.

På eftermiddagen bar det av till Norrköping för Kärleksfesten. Vi i P6 skulle va där och dela ut kondomer så vi hade gjort ett lotteri där man kunde vinna lite olika påsar med kondomer, info och raggningsrepliker i. Såg ut som det var mycket uppskattat så det var jättekul :) Vissa var lite stela och tyckte det var pinsamt men de flesta skrattade högt när de fick Herpes på snurran och vann en upplysningsbroschyr om könssjukdomar. Mycket lyckad kväll! Killarna som kom dit och tävlade ville ju självklart testa om sina raggningsrepliker fungerade så jag tror aldrig att jag fått så många raggningsrepliker sagda till mig på en och samma kväll. Vissa var ju bättre än andra =P

När priserna var slut packade vi ihop och jag tog tåget hem till Linköping. Skönt att komma hem! Idag blir det lite städning i hemmet samt Ikano med mamma.


utvilad.

Har sovit 11 timmar inatt så nu känner jag mig utvilad. För stunden iallafall, man kan nog inte sova ifatt på en natt men det är ju en bra start iallafall! Vilken vecka det har varit. Har suttit med Patton-boken i snitt 10-14 timmar per dag, INTE ok!!! Nu (eller igårkväll) är jag iallafall klar med min sammanfattning och den är ivägskickad till "paktmedlemmarna" så nu är det heeeeeelg!!! :D Okej nu ska jag inte överdriva lyckan. Idag är det helg och imorn måste jag nog plugga lite samt skriva jobbansökan till Socialtjänsten i Kisa. Hoppas, hoppas de behöver sommarjobbare iår med :D

Idag då? Snart ska jag hem till mamma och pappa för att möta upp brorsönerna. Vi ska nämligen på Disney On Ice, weee!! Hoppas knattarna sitter still, annars får snälla faster muta med godis (det är ju faktiskt lördag)!
Ikväll blir det kärleksfesten med P6, kul!


Ett tråk-inlägg

njae, jag har inte så mycket att skriva.. Dagen löpte på likt gårdagen: Vakna, frukost, skola, Patton, Sova. MEN!! idag har jag även gymat :D Det är ju en bra sak iallafall. Och en annan bra sak var att jag hämtade ut min tenta idag. 18,5 poäng av 21 hade jag...OJOJOJ :D Nästan alla rätt jue.. ;)

Äh.. jag återkommer när det hänt någonting kul !

Åh härliga dag! :/

Klockan 5.45 ringde alarmet. Har egentligen inte seminarium förän 15 men vi måste gruppa innan. Va va ju nästan färdiga med vår undersökning och rapport.. Men sen insåg H i gruppen att "oj, vi har ju inte fått med allt.." haha.. de va ju typiskt.. Så idag blir det att utöka rapporten lite, och redovisa på seminariet, hurra...

Efter skolan ska iallafall och och Hanna till gymet. Va ju 4 dagar sen sist men skyller helt enkelt på för mycket att göra.

Natten kommer tillbringas med Patton.... suck...Längtar till helgen!!!!

Mollys operation gick förresten bra igår =) och hon slapp struten så det innebär att jag slipper blåmärken på benen nästa gång jag hälsar på :D

Oj vad många läsare jag har :)

Hanna visade mig idag (i väntan på campusbussen) hur man kollar statistiken över hur många som läser ens blogg. Då jag bara vet om tre, blev jag glatt överraskad när jag upptäckte att det var över 15 per dag iallafall. Okej, inte samma siffror som "Blondinbella" men som sagt, mer än tre iallafall. Ge er till känna tack =) De vore ju kul å få veta vilka som läser så varsågod och skriv en kommentar i detta inlägg :D (det är ju ingen som kommer göra men ändå.. man kan ju alltid få drömma) =P

Har haft två föreläsningar idag och under den sista var jag så trött att jag höll på o somna.. trots en bra föreläsare.. Nu ska jag snart fortsätta att sammanfatta mitt kapitel i Patton, dead-line på fredag :/

stress stress stress

nu börjar det närma sig tenta igen. Om 1,5 vecka för att va exakt och jag har tusen saker att göra fram tills dess. Just tentan i sig har jag inte funderat så mycket på men jag, Hanna, A och J har en pluggpakt där vi har delat upp böckerna och sammanfattar några kapitel var. På fredag är det dead-line och jag har ångest för att det kommer bli tajt om tid... usch... jag vet ju vad jag gör de kommande nätterna iallafall :( Snart är om cirka en timme är det tentautlämning men det hinns inte med. Blir att läsa feting-boken istället...Ska hem till föräldrarna och plugga lite. Tror jag får mer gjort där. Nä, nu hinner jag inte skriva mer. Det blev bara en uppdatering om att jag lever, hej!

Min nya leksak

Jag brukar egentligen inte vara så prylgalen. Tycker oftast det är roligare att shoppa kläder och inredning än tekniska saker. Men igår fick jag ett infall. En ny mobil skulle inte sitta helt fel :) Så idag bar det av till Ikano. Hade hittat en Samsung Omnia II jag ville ha men när den var 5000 dyrare än vad jag hade räknat med så fick jag ta mitt förnuft till fånga och inse att "ja, jag är student och pengar växer inte på träd"... Det blev en annan Samsung istället. Kommer tyvärr inte ihåg vilka siffror den hade men en touch var det iallafall så jag är mycket nöjd med mitt inköp :)

Körde förresten Body pump imorse och när jag sedan hoppade in i duschen för att tvätta håret så gick det inte alltför lätt när jag hade svårt att nå upp i hårbotten med händerna :/ Nåja, ska träna bort träningsverken imorn med ett Body step-pass!

Har nu sett melodifestivalen och för en gångs skull är jag nöjd med det slutgiltiga resultatet. I vanliga fall brukar sånna här kvällar sluta med "ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH, jag ska aaaaaldrig mer kolla på det här J**la sk***t-programmet!!!". Minns tex en kväll för några år sedan hemma hos C. Då slutade det med att jag efter omröstningen låg på hennes säng och tjöt av ilska då reslutatet inte föll mig i smaken. Men nu har jag mognad =P

Ikväll är det fest på Colonia! Grannen har lagt på världens bas!!! Weehuu, blir nog svårt att somna till Svenne Banan som just nu spelas..

VG :D

Fick äntligen tillbaka min tenta idag, VG!!!! :D Är så nöjd över mig själv. Var borta i Autralien och kom hem lagom till tentan. Hann bara plugga i 2 dagar och lyckas ändå få VG, weee :D Var bara tvungen att skryta lite =P

Igår hade vi info om c-uppsatsen på Trappan. Tre st som skrev förra året var där och svara på lite frågor. Det var intressant. Fick ju fika också ;) Efter det gick jag, L, J, K och J på bio och såg Sherlock Holmes. Det var helt okej. Inte de bästa jag sett men sevärd iallafall. Jag och K delade på den mest gigantiska menyn. Två stora läsk, en stor varma chips och en stor popcorn, gott =) Mådde nästan illa när jag gick därifrån, så mätt var jag. Då nästan hela gänger bor i Linköping övernattade vi hos K och hennes två katter. (som levde rövare halva natten) Jag var livrädd för att få en katt i huvudet men det gick bra. En av dem var bara upp i min säng en gång...puuh..

Idag har vi haft workshop och lärt oss koda enkäter med hjälp av STSS (eller vad det nu hette, 4 bokstäver iallafall). Efter det bar det av hem till Linkan igen och vidare till Maxi för storhandling. Så nu är kylen fylld igen!

Imorn blir d body pump! Bäst att lägga sig tidigt ikväll :)

En dag på HU

Imorse skulle jag gå till Hälsouniversitetet. Ja du läste rätt, GÅ. Jag hade sett fram emot en trevlig morgonprommenad i strålande sol men så blev det inte. Istället möttes jag av snöstorm och oplogade gator och trottoarer. Snöstormen blev bara värre och värre och jag pulsade fram i snön med tunga steg. Mina vinterkängor är ju inte direkt de lättaste skor jag äger. Mascaran la sig som små bollar längst ut på öronfransarna och jag vågade knappt blinka då jag misstänkte att resultatet skulle bli en svart kant under ögonen. När jag kom fram till sjukhuset (efter 50 minuter.. puuh) råkade jag titta in i ett fönster som avspeglade en horribel bild..AV MIG!!! Mascaran hade inte bara kladdat lite, nä, den hade minsann runnit så jag hade 4 sträck på cirka 7 cm som gick ner på hakan. Och så gick jag omkring bland folk. Kunde inte nån ha sagt något??? Fast de så klart, då hade jag nog blivit arg ;) Uppgiven torkade jag bort det värsta med min vante och när jag äntligen var framme var toan mitt första mål...

Har iallafall vart produktiv idag och lyckats göra min kompletering då jag missade ett seminarium när jag var i Australien, samt läst två kapitel i boken. =)

Nu är jag nyss hemkommen från gymet! Hårdträning på crosstrainern och maskiner, skönt!!

Träning

Ikväll har jag och Hanna hårdkört på gymet och jag är såååå nöjd. Började med Crosstraining, sen ett ABS-pass (känns nu som om jag har brutit varenda ben jag har i magen), sen maskiner och sen avslutade vi på löpbandet. Känner mig extremt nyttig och bara längtar tills imorn när det är dax igen. Men då kanske det blir lite lugnare :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra en kopp te lagom till Paradise Hotel-finalen :) Dessvärre har lampan i badrummet krashat så det blir att duscha i mörker, haha..

Imorn blir det plugg på HU hela dagen, mellan 9 och 17. Ska plugga tillsammans med Hanna så det blir att köra plugget på halva vägen. vi kompromissar och pluggar på "mittpunkten" mellan våra lägenheter! Om det inte är -20 imorn så ska jag nog ta mig en morgonprommenad dit. Behöver nog gå bort morgondagens träningsverk (har redan förutspått hur kroppen kommer må) :)

Och nej.. fortfarande ingen tenta!

tentan... hoho? var är du?

Att det ALLTID ska ta sån tid?? De har 10 dagar på sig att rätta. Punkt! Nä, men håll oss på sträckbänken bara... Jag har hängt framför internet hela dagen (okej jag har faktiskt pluggat också men det förstnämnda låter mer dramatiskt) och väntat och väntat på att få ett resultat.. Men icke! Har iallafall lyckat sammanfatta mitt första kapitel till vår "pluggpakt". Bara ett kvar.. men ack så tråkigt det är. Och USCH vad jag gnäller.. Kan inte va kul att läsa mina inlägg... ;)

Nåja, fick iallafall ett kul mail idag med lite bra info. Och ikväll blir det ABS och gym med Hanna :)

Hanna glömde att gå av bussen... nana nanna naa naaa 8)

Puh.. när klockan ringde imorse kl 6 tog det ett tag att fatta att man skulle gå upp och ta sig till Norrköping. Hittade iallafall mina gamla CAT-skor i garderoben så fötterna slapp frysa idag :) Under förmiddagen gjorde vi vår enkät som vi ska ha i kursen. Lite krångligare än vad jag räknat med. Sen var de dax för handledning. 17 minuter förbyttes till 6 minuter.... Härligt att kursen känns planerad :( Efter lunch hamnade både jag och S i paltkoma och gick på dagens tredje kopp kaffe för att orka med kodningen. Men det gick ju bra iallafall så nu är det bara att hitta offer för vår intervju ;) Eftersom många i vår klass är reflektionsledare för ettorna så hade vi "håltimme" i 2 timmar....Jag och S tyckte VÄÄÄLDIGT synd om oss själva och jag satt och stirrade in i en bokhylla på Biblan den sista timmen...kreativt...Sista föreläsningen var en introduktion till C-uppsatsen och nu känner jag mig peppad. De här ska ju bli kul :)

Hanna och jag skulle ha tentaplugg på kvällen så tanken var att Hanna skulle hoppa av på samma hållplats som jag (och inte vid US). Då det va mycket folk på bussen satt vi inte tillsammans..Jag hoppade snällt av bussen och väntade på Hanna. Ingen Hanna dök upp. Jag tittade mig omkring. Ingen Hanna där heller. Jag säger till S: Har Hanna glömt gå av tro? S garvar rått. Jag kryper närmre bussen för att se om Hanna är kvar där inne. Dörrarna stängs. Bussen åker iväg. Jag ringer Hanna. Hanna svarar inte. Jag ringer Hanna igen. Hanna skriker: Jag glöööömde gå av!!! haha... typiskt henne.. Nåja, jag fick jaga rätt på Hanna som lyckades ta sig av på hållplatsen efter iallafall. Sen gick vi till McDonalds för att "fira" (läs: trösta oss) kvällens kommande tentaplugg.

Nu har jag iallafall en plan. Bläää...en tung plan som kommer bli jobbig att genomföra, men, jag HAR en plan! Snart är det Paradise Hotel men innan dess, gitarr :)

RSS 2.0