Nu är helgen över..

I fredagskväll var Alexx här. Vi hade myskväll, åt enchiladas och planerade vår c-uppsats. Ämnet kommer antagligen bli något i stil med "kvinnors våld mot män". Måste bara finslipa lite och fixa frågeställningar.
'
Lördagen var tänkt att viga åt plugg men när mamma och pappa ringde och berättade att brorsönerna skulle komma till stan var jag inte svårövertalad :) Nån timme senare satt jag i bilen till Maxi för lite shopping och ytterligare nån timme senare stod jag vid spisen hos föräldrana och gräddade våfflor, mums!! Blev glatt överraskad när jag såg att yngste brorsonen börjat krypa. Hur gulligt är det inte när han kryper efter mig ut i köket? Såg helt plötsligt en litet huvud som stack fram bakom skåpet och sen gnällde han lite för då ville han bli buren :D hade jag i och för sig inte tid med eftersom jag gräddade våfflor men det va ju tur att "farmor" rykte in!

Sen var det dax att åka till Norrpan. Pendeln gick som den skulle (puuh) och jag hade turen att kommer precis lagom till en buss, skönt att slippa gå nu när de är så kallt =P Väl hemma hos Alexx lagade vi hamburgare med basilika och oliver i, gött =) Jag stod även och hyllade Alexx kniv som är nyköpt...det skulle jag aldrig ha gjort...Svisch, å sen var det ett jack i fingret :( (kan tilläggas att det var andra gången den dagen jag skar mig. Första var när jag satt vid pianot och spelade Winnerbäck-låtar...) När vi hade ätit kom Frida förbi och därefter begav vi oss till E i ettan som hade födelsedagsfest/förfest innan Vinterkravall-N. Massa socionomer där, skoj!

Vid 22.30-snåret började vi röra oss mot Trappan. Möttes av vääääärldens kö (trots att vi hade förköp). Hade lite flyt dock för längst fram i kön hittade jag S, vars biljett jag hade, så jag smet in lite diskret in med honom. Ska nog skaffa mig en privat-köare till alla Trappanfester för det här gick ju undan =)

Vinterkravall-N då? Kul =) Lite dålig musik ibland men det funkade. Och lite för mycket folk, då rätt mycket tid tillbringades med att leta efter klasskompisarna :/ Första timmen inne på Trappan tillbringades för övrigt i bar-kön så det var lite segt. Men det gick ann det med då mitt kö-sällskap lyckades bryta sönder sitt visa-kort på mitten (måste man inte ta i rätt hårt för att göra något sånt) =O så det var ju underhållande iaf =P Senare på kvällen träffade jag på J som påväg till Trappan blivit biten av en hund! Stackar´n skulle ta stelkramp dan efter (läs: idag :) )

Vid halv tre traskade jag och Alexx hem och somnade gott. Vaknade kl 10 imorse och hade världens ångest för att jag har så mycket att plugga. Men de tankarna sköts bort och när vi sen vaknade vid 12 så var man rätt utvilad =)

var är mitt varmvatten?

Igår gjorde jag den katastrofala upptäckten att vattnet inte blev varmt när jag diskade. (Mycket bra anledning att sluta diska tänkte jag, men idag är jag inte lika nöjd då min stora, kladdiga gryta med chili con carne-rester äcklar mig på diskbänken). Tänk: nåja, det kommer snart tillbaka. Några timmar senare hoppar jag in i duschen. Iskallt. Alltså vad gör man? Jag kan ju inte direkt ringa på hos nån granne för de lär ju inte heller ha något varmvatten. Jas saaaaaknar dig i Ryd Ass!!! Till saken hör den av jag bara VAR TVUNGEN att tvätta håret. Körde de gamla hederliga "kroppen lååångt bort och huvudet framåtböjd under duschen...". Imorse: varmvatten fortfarande borta!!!!!!!!!! morr...

ojj!!! klockan är alldeles för mig, måste rusa till bussen! Ha en bra dag!

Profilering -check!

Jag har under de senaste månaderna varit 90% säker på att jag skulle läsa Ledning- och organisationskursen i termin 7. På campusbussen pratade jag med Hanna om vad hon skulle välja och vips... Jag gjorde en U-sväng kan man säga. Insåg helt plötsligt att: Neej, jag ska inte läsa organisation och ledarskap... jag ska läsa behandling. Igårkväll slets jag mellan hopp och förtvivlan. Usch jag som varit helt säker på min sak. Varför ska jag ändra mig nu? Idag har vi iallafall fått info om alla inriktningar och nu känner jag mig säker. Termin 7 kommer alltså inte tillbringas i Linkan utan jag fortsätter göra Norrpan osäkert och satsar på Behandlingsinriktningen :) Kommer bli skitkul!!! Verkar va jätteintressanta kurser om psykosocialtetbete i familj, grupp etc. Passar mig utmärkt. Vill ju läsa vidare till psykoterapeut sen också så de blir bra :D

Annars då? Jag har lagat chili con carne och det verkar bli typ 1000 matlådor... kommer föräta mig på det :/ Dock blev det en big mac till kvällsmat, tyckte jag var värd det =P

Imorse (nu blir det väldigt okronologisk ordning här känner jag :/) var Louise här och vi planerade vår resa till London med P6. Så nu är all transfer, flyg och hotell näst intill spikade. Måste bara bli "okejade" från Landstinget först. Kuuuuuuuuuuul!!! :D

För övrigt så såg jag nyss ett missat avsnitt av Paradise Hotel... Varför kunde typ alla deltagare surfa när jag inte kunde det?! Det undrar jag!!!!!!!

Måndag morgon

Bara namnet i sig brukar ju ge ångest.. Min måndag började inge vidare. Skulle registrera mig på studentportalen för att få mina efterlängtade CSN-pengar, men nähä, det var det nån som satte stopp för. Programmet var rätt. Första kursen var rätt. Andra kursen "SKALPRPBLEM I TID OCH RUM" ???? Que??? Vad är detta? Jag har inte valt filfak för att läsa teknologkurser ;) Vem läser för övrigt en sån kurs? Näää, jag föredrar C-uppsats. Storyn avslutades med att jag ringde Rindi i panik för att höra vad som stod på och hon sa att jag skulle skicka in en felanmälan. Så det är nu gjort och jag sitter och väntar på att studentportalen ska ändra till rätt kurs så jag kan få mina pengar...

Tyvärr var inte problemen slut här. Jag begav mig till Kårallen för att hämta ut min bok och även köpa en bok till Petra. Killen bakom disken upplyste mig om att min bok inte fanns där utan på bokvillan vid campus US: Hallå? Hur gick det här till? Om det verkligen finns så får jag den i eftermiddag men han verkade så osäker så jag vet inte vad jag ska tro längre.. Han sa även att jag skulle ringa bokvillan när de öppnade kl 10.

kl 10.02: Jag ringer.
Telefonsvarare: personen du söker kommer tillbaka kl 12. Vill du komma till telefonist, tryck 9.
Jag: trycker 9.
Telafonsvaren: Tack för ditt samtal, klick.

Kom jag till nån telefonist? näää...efter några försök så blev jag äntligen slussad vidare. Till Landstingets växel..

Okej, kände bara att jag var tvungen att klaga lite =) Nu känns det bra igen :D


Lördag och inte söndag

Vaknade upp och tänkte "ohh nej, imorn börjar nya kursen..." Men sen insåg jag "Nej det är ju faktiskt lördag idag" :D Vilken bra känsla!!! Har dock lite ångest över en komplettering jag måste skicka in.. usch.. jag ska inte va borta på seminarium igen. Okej, två sidor är ju inte så mycket att skriva men det gäller ju att börja nån gång också... Det värsta är att läraren inte satt nån dead-line...vilket innebär att jag mer än gärna skjuter upp problemet några veckor till... inte bra,  inte bra.. Igår beställde jag för övrigt böcker till nästa kurs. Den engelska boken som kostade 1000 kr på adlibris kostade bara 600 på bokhandeln på universitetet så jag känner mig rätt nöjd över att "bara" lagt ut 1100 ungefär på kurslitteratur. :)

Torsdagen tillbringades på Kårallen och Tentakravallen, kul!
Fredagen tillbringades i horisontalläge, mindre kul! Gick och la mig 19.30 och vaknade upp kl 8 dagen efter! :)

Idag är det ju som sagt lördag och snart bär det av till Rimforsa för att fira bror Johan som fyller 35! Hoppas min present uppskattas för jag är inte så säker på att den är bytbar. Nåja, faller den inte honom i smaken får jag väl ta den själv =)

Nu ska jag dammsuga, bye!

Godmorgon

Ser ni, jag har inte gett upp bloggande än, imponerande va? :)

Gårdagen tillbringades i Norrköping med Rindi. Det började dåligt när vi inte fick tag på biljetter till Vinterkravall-N men de får allt lösa sig ändå. Men vilket tryck...biljetterna försvann tydligen på 14 minuter så de va ju kul för dem :)  (men tråkigt för mig...heh...) Sen blev det ännu värre när liu-tryck hade lunch... inget gick vägen för oss tydligen..Blev ingen inplastning för min del.. Väl hemma hos Rindi bjöds det på fika. Nybakad bröd, chockladkaka och glass :D

På kvällen var det FFmöte på trappan och vi klarade av det på 1,5 timmar, rekoooord!!! Skönt att komma hem i tid!

Slängde för övrigt ut en biljett till tentakravallen på anslagstavlan nyss och det tog inte många minuter innan nån ringde. Går tydligen åt som smör i solsken..

Fick även en obehaglig överaskning när jag kollade på adlibris hemsida idag...Boken jag tänk köpa kostar nu 1000 kr istället för 600.... schysst att höja priset så där :S Nåja, en gymnasiekompis som är färdig socionom kanske hade boken så jag håller tummarna!!


Hot

Efter grymma hot och manipulation från mina vänner Elin och Hanna så återstartar jag bloggen. Vi får se hur länge det håller den här gången ;)

Jag tänker inte skriva vad som hänt sen sist för det kommer jag varken ihåg eller tror att ni är intresserade av att läsa.

Gårdagen började iallafall med att klockan ringde 05.50 och jag begav mig iväg till Kårallen för att få tag i biljetter till Tentakravallen. Det gick som på räls så på torsdag blir det att rota fram den illaluktande gula. Därefter blev det långprommenad i kylan för att leka med brorsönerna. De byggde snögubben Sixten (som luktade kundkiss...) medan jag fixade mat. Sen bar det av till stan för att köpa födelsedagspresent till bror. Det blev mycket rulltrappeåkande :)På kvännen hade iallafall jag, Elin och Hanna myskväll med te och semlor. Insåg nu att det var sjukt länge sen jag åt sånna... När jag var liten tyckte jag inte om dem men de är ju tur att jag ändrat åsikt och blivit lite mognare ;)

Har förövrigt skänkt 50 kr till Haiti via röda korset. Gör det ni med!

Happ, första inlägget... det var ju inte så svårt...;)

RSS 2.0