Då var de måndag igen.

I lördags var det Utekravallen. Dålig musik, alldeles för mycket folk, långa köer (både till toaletten och för att komma in på området). Resultat, vi gick hem strax efter ett. Som tur va var jag i gott sällskap och förfesten var rolig =)

Lördagen blev desto roligare. Först 4årskalas i Rimforsa. Olle fyllde och det bjöds på Hamburgare och djungeltårta. Släktkalas blandat med barnkalas och mot slutet låg jag halvt död i soffan och tittade på 6 barn som lekte :) Vidare till Norrköping där Alexx lagat mat till mig. Vissa har tur ;) Sen vidare till Hanna. Kvällen avslutades på Trappan där att nyinskiftade festerister + pateter höll hus. Hade inga höra förväntningar på kvällen men det blev faktiskt jättekul!

Nu är det måndag igen och jag och Alexx sitter i Biblan och analyserar, hurra.... Ikväll FF-möte i Linköping. Ska bli intressant!

Det blev ju en bra söndag trots allt =)

Vaknade upp med en äcklig ångest imorse.. Var ju medveten om att jag skulle behöva ägna mig åt innehållsanalys samtidigt som solen sken där ute :( Lyckades iallafall ta mig upp ur sängen och ringa hem till föräldrarna. Storhandling stod på deras schema och jag var inte sen att haka på! Plugget gick ju att skjuta upp lite... ;) Lyckades få med mig 4 påsar hem så nu är kyl och frys fyllda, bra bra! Därefter åkte jag hemhem till Tannefors där det bjöds på söndagsmiddag. Kött och ugnstekta grönsaker, gött. Tog med mig innehållsanalysboken ut och invigde samtidigt de nya solstolarna. Tror minsann jag är lite rosa i ansiktet nu... hehe.. Efter lite plugg åkte jag och mamma till Blomstertorget och jag fick med mig fyra blommor och en kruka hem. Så nu har jag varit vuxen och planterat lite också. Krukan va på gränsen till för stor att passa mitt fönster (vem bygger en fönsterbräda som är typ 9 cem bred? Hur tänkte de där?) men så länge inte nån springer förbi mitt fönster ska den nog hålla sig på plats =) Sen blev det mer plugg och sedan avslutades dagen med ett gympass med Hanna. Enligt hennes schema var det tre månader sen vi va på gymet... jag hoppas verkligen inte att det stämmer :S Då är det ju riktigt illa... Nä har jag fryst i köttfärsen, planterat den sista blomman och skurat min spis så nu är jag redo för sängen! C-uppsats imorn!

Hej

1 maj

För er som undrar.. efter lång väntan kom äntligen den efterlängtade spotifyreklamen (=jag har inte accepterat nån betaltjänst). puh..

Valborg var lugn och tillbringades i Skeda Udde för att inviga Johanna och Martins nya hus. Såå fint, jag kan också tänka mig ett hus nu! :D Johanna hade lagat massa god mat och när den var uppäten satt vi mätta och belåtna i sofforna. Spelade spel också. Uno kom på tal men oturligt nog hade de inte det hemma... attans.. jag hade lätt vunnit efter alla timmars träning på Trappan. Istället blev det ett frågespel men de va kul de med! Men fick tyvärr inte vinna då...

Tog sista bussen hem och i Slaka nånstans hoppade det på ett gäng vilda "seniorer" som de kallade sig när de skulle betala. De hade nog druckit lite för mycket för jag fick världens tackling av en tant när hon gick förbi mig :/ Nåja, jag är hård och det var säkert inte med mening ;) Tryckte på stopp-knappen vid golfbanan där jag skulle hoppa av.

Busshaffören i högtalaren: Var det nån som ville gå av vid golfbanan?
Jag: Jag vill! (annars hade jag väl inte tryckt på knappen tänkte jag i mitt stilla sinne men orkade inte bråka).

Idag är det 60årskalas i Rimforsa, ska bli trevligt! Har dessvärre lite ångest för att jag måste plugga i helgen men de kanske kan skjutas upp tills imorn :)

RSS 2.0