Valborg

Insåg helt plötsligt att det var alltför länge sen jag bloggade.. :/ Skyller på c-uppsatsen som tar all min vakna tid!

Idag är det iallafall valborg och jag ska till Skeda Udde för att inviga ett hus! Ska bli kul :) Skönt med en lugn Valborg, har åkt på en äcklig förkylning som vägrar ge med sig. Men idag är iallafall halsen något bättre så jag tänker minsann inte tacka nej till mat och vin ikväll :)

Börjar bli lite nervös för att jag har accepterat nån spotifygrej som man måste betala för. Reklamen är borta iallafall.. typiskt.. jag vill inte betala. Bättre om det är gratis =) Nån som vet hur man ändrar tillbaka? Mahh..

Snart dax att ta en promenad hem till päronen. De är bortresta så jag måste ta mig dit och släppa in städerskan.. Men då kan man passa på att äta lite där också så det är ju lugnt ;)

Behöver man förklara sig?

Egentligen inte men jag tänker göra det ändå =)

Ber om ursäkt för dåligt bloggande MEN jag tror ingen vill läsa om min och Alexx vecka då vi satt med näsan över vårt pm dygnet runt. Nu är det iallafall upplagt med opponering och allt det där tillhörande. Opponeringen gick bra och nu är det bara att vänta på ett betyg. Sen har det ju varit påsk också. Och då har jag inte haft lust att blogga =) Nåja nu är jag på banan igen så håll till godo!

Torsdagen innehöll häng med Camilla och Geten. Vi fikade och hann med en sväng på stan. Tur det för jag fick äntligen köpa ett par nya lurar till I-poden. Inte vidare kul när högerörat inte funkar :/ Kvällen tillbringades i tvättstugan (hurra...) och sen gick jag över till "grannen" Sophia. Det blev soffhäng och ett glas vin. Fick se både blåsningen och lyxfällen så det va en lyckad kväll ;)

På fredagen var det dax för dagen med stort D. LIBK kvalade till SSL. Måste ju även bekänna att jag, efter 10 år i innebandykretsen, missat att elitserien bytt namn till superligan... uj uj uj.. nästan så jag skäms :/ Men hallå.... superligan... hur coolt låter det på en skala...? Jag är besviken, vem kom på det? Baah :( Mycket folk kom det iallafall. Varande sittplats var tagen och folk stod i gångarna över. Brandfara? hahaha... ja, jag kan knappast tänka mig att det är lagligt men men.. inte mitt problem 8) Matchen vanns iallafall så nästa år är det jag som sitter på läktaren i sporthallen och kollar på högklassig innebandy :D Efter matchen träffade jag Pang som var på hemmavisit! Vi fikade och gick på stan. Påminner det om torsdagen? ;) Idag blev det iallafall lite mer shopping! Linne och tröja från esprit och strumpbyxor och scarf från gina. Kvällen tillbringades hos mamma och pappa med hemmagjord pizza!

På lördagen tog jag två långprommenader och hann även med lite shopping (?). Nej, jag är inte shoppingberoende.. iallafall inte så mycket så att behandling kan komma på tal...:) På kvällen var det födelsedagsfest hos Linda. 25 pers i hennes etta men det gick bra ändå =) Utång på Harreys/Sliver/Riva och dans till Timoteij.. ;)

Söndag, påskmiddag hos föräldrarna tillsammans med bror + familj och svägerskas familj. Full rulle hela dagen då brorsönerna röjde runt. Efter all mat tog vi en promenad till lekplatsen så grabbarna fick springa av sig lite. Eller springa bort godiset lite..haha.. jag är medveten om att jag kan äta godis fort men när äldste brorsonen stoppade ett M&M-rör i munnen och bokstavligen hällde i sig insåg jag att jag mött min överman!! På kvällen var det spelkväll med TP och jag kom sist båda omgångarna.  Sällskapsspel är inte nåt för mig tydligen. Fick storstryk i UNO förra veckan så det kanske är dax att inse att man bör satsa på någonting annat =O

Nu är det måndag och imorn är de dax för skola igen. Ska skriva missivbrev och ha första handledningen. Hur som, idag blir det städ, disk och garderobsröj. Sååå kul!!!!!!! inte..

RSS 2.0