Tandläkaren

Innan jag ger mig i kast med kylen kom jag ju på att jag måste berätta att jag var hos tandläkaren i fredags!! Och hur många hål hade jag då??? noll noll noll! Helt otippat!! Jag hade ju räknat med iallafall två, varav ett i en visdomstand. (ja jag vet, jag tror alltid det värsta) =P Hehehe...det var lite kul också för senast jag var hos tandläkaren drog jag ut en visdomstand. Kort därefter fick  jag en inflammation i käkleden så jag fick bege mig till käkkirurgen och dra ut ytterligare två visdomständer. När jag var hos tandläkaren i fredags skulle hon rönga mig och när jag ser att hon kollar på bilderna ser hon mycker förbryllad ut....Eftersom jag, som tidigare nämnt, alltid tror det värsta så undrade jag förstås vilken mystisk sjukdom hon hade hittat på röntgenplåtarna men sen säger hon: duuuuu....Var har dina två visdomständer tagit vägen? Jag menar...visdomständerna är ju inte direkt någonting man tappar över en nat...heh..då fick jag förklara att de var utdragna hos käkkirurgen..borde inte de ha samma journaler? Tänder som tänder jue...

Nä, nu är det städa kylen som gäller. Sen en dusch och därefter ska jag krypa ner i soffan med min nya cosmopolitan jag köpte idag =) Imorn äre praktik, sista veckan och på kvällen FF-möte!

Söndagkväll

Okej nu känner jag mig tvingad att blogga bara för att jag stötte på Frida på trappan igår som berättade att hon läste min blogg. Så vad gör man inte... =P

Kan ju börja med att berätta att jag blidde faster i lördags, igen! Tredje grabben =) En liten Love, såååå söt så!!! Åh bäbisar luktar så gott och är så fjuniga!! Så lill-grabben låg så sött och sov i min famn! Mina andra brorsöner var nog också nöjda över att ha fått en lillebrorsa. Olle sa ju att han älskade bäbisen så... =)

Oj, nu går jag i okronologisk ordning här men jag glömde ju säga att jag ska till grannlandet Norge över midsommar. Och spela innebandyturnering,weeehuuu :D Måste nog börja träna lite då.. har ju ingen kondis alls...det får man inte när man tränar en gång i månaden  på gym har jag märkt... :/

Nåja, lördagen tillbringades hos föräldrarna för att skriva klart examinationsuppgiften och senare på kvällen bar det av till Norrpan för T(r)apptömning! Jag, Rindi och Hanna hängde lite hos Hanna och Hugo Boss innan och redan kl 21.30 bar det av till Trappan. När det var tömning i julas fick vi köa i 1 h och 45 minuter så den här gången var vi ute i god tid! Skönt det för det var noll kö när vi kom dit, hurra för oss!

Söndagen tillbringades med Rindi och Hanna. Först solade vi i parken och sen gick vi en prommenad runt strömmen där vi åt glass, toppen! Nu har jag städat min lya lite.... kläder överallt men nu ser man golvet iallafall! :) Dax att rensa ur kylen lite också tror jag. Gammal luktande mat där inne...mysigt värre!

long time ago..

Halloj!

Jag var tydligen inte så bra på att blogga som jag trodde.. ;) Men nu kommer min helg!
I onsdags var på på Trappan. Det var tackfest för oss avdankade festerister. Helt okej!

Torsdagen var ledig, underbart! Skönt med långhelg :D När jag var påväg hem från Norrköping vid lunchtid träffade jag på Anna å Frida på stationen. Vi bestämde att vi skulle grilla på kvällen och eftersom jag skulle va hundvakt åt Molly den natten så hade vi ju mamma å pappas trädgård till förfogande (+ deras icakort :) ) Emma kom förbi också och hon och jag skulle sköta grillningen men de va ju lättare sagt än gjort...Det blev liksom ingen eld... Men tillslut efter några telefonsamtal till pappa fick vi fyr på den (och Astrid, vi använde inte hårspray =P). Maten bestod av vegetariska spett och vitlökspotatis, supergott! När vi hade ätit åkte Anna å Frida tillbaka till Norrköping och Emma och jag begav oss ut på stan. Vi hamnade på Storan med en öl och där satt vi några timmar och snackade skit tills vi blev trötta och då bar det av hem!

På fredagen var jag hos optikern och ja vill väl inte påstå att jag är nöjd...Ser inte alls bra med mina nya linser så nu har jag konstant huvudverk :( Men jag ska dit på torsdag igen så vi får väl hoppas på en förbättring! Dessutom kostade undersökningen 400 spänn....HALLÅ, brukar det va så dyrt eller? Jag hade för mig att det va gratis.... :(
På kvällen bar det av hem till Elin som bjöd på 3rätters middag =) Eller 4rätters kanske man kan säga eftersom hon gjort två förrätter ;) Var mätt redan till varmrätten men fläskfilégrytan var jättegod ändå =) Till efterrätt var det paj och därefter godis! oj oj oj... var fortfarande mätt morgonen därpå..hehe... Mycket trevligt var det iallafall! Va ju ett tag sen vi sågs nu.

Lördagen tillbringades i Kisa (borde hon inte va trött på Kisa nu tänker ni väl säkert..?!). Jag, Johan, Levi och Olle var på folkrace medan pappa jobbade där. Vi tittade på bilar som vurpade och åt godis och vattnig korv! Olle hejade på alla röda bilar och Levi på de gula. Jag höll på de bilarna som alltid kom sist...bra val...
När jag läste i programmet såg jag en Hulmudd där så skickade ett sms till Christian "han-med-rösten" och det var tydligen hans bror. Christian själv var funktionär och stod vi målet så honom hann jag säga hej till när det var slut!

Söndagen har varit en slappardag. Har hunnit med att plugga lite, besökt en massage-stol och ätit kinamat! Dessutom två långprommenader så nu är jag redo för en ny arbetsvecka!


RSS 2.0